Friday, July 24, 2009

Tuesday, June 23, 2009

the party part 1


thkx to all yang datang yer
really appriciate it
kepada yg bwk adiah
beribu terima kasih
*u noe who u r
weeeeeeeeeeeee
i'm f*ckin 21
hehehehehe


Friday, June 19, 2009

to the old friend.....

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalila...


i miss u so much...
its been 2 years since the day and i don't even noe y..
at least bagi tahu y..
i don't have the strength to face u anymore..
i'm happy 2 see u happy with ur life now...
maybe its better without me...

2day is my birthday party but i guess it wont be OURS anymore ...
dh dua tahun ..
masa cepat berlalu but 4 me its like a million years
arrrrgg
u. u noe who u are, sorry 4 everything dat i have done...
ure the best...
happy 21st birthday may allah bless u ..
:-)

Saturday, June 13, 2009

cool abis beb

haha nk adaptasi ini video tok assgmnt saye...

video

wish list...

since i dh nk turn 21
n u guys have been my loyal friends
sye ade permintaan.... :-)

1. love

2. loyalty

3. the beat perfume (men)

4. mr. barney

5. canon 500D

6. micro lens

7. topman shopping voucher

8. watch

9. sean john shoe

10. necklaces ( nk cam ayanyee)

11. prom night ticket

12. anything la yg u guys nk bg

tue sudeyh!!

14 days before i turn 21..
omg omg omg
i wish could be forever 19
hahaha
dh tue weyh tp perangai cam dak2 juge
tetap!!
tp x buleh la begitu an an
i'll try la to change
kalu lihat kebelakang
i've learn so much dlm hidop ni
erti persahabatan, kasih sayang, sengsara, being left alone n blalala
so now dh 21 an
i want to be a better person
hehe
owwhh yeah i will having my birthday party earlier
on 20june
so everybody whos been invited
get ur tread on..
hahahaha

p/s: dnt forget my prasent okay( x leh blah)
haha

Friday, June 5, 2009

thkx dad

suke suke suke....
x de angin x de ribut
tibe je ma dad bg prasent
haha

ketika dlm perjalanan ke subang....

dad: u nak any phone ?
me: errrmmm ( tibe2 nmpk ad's iPhone kat tepi jalan) can i have iPhone?
dad: i think first okay..
me: alaaa ok(selalunye kalu pikir mmg x dpt la kan)

after 3 days ...
papku menalifon

dad:u nk black or white one ?
me:haaaa?
me:jap2 pa jgn bli lg cop2 biar adik bli sendiri.
dad:laaaa
dad: later i bank in the money n make sure u buy it today k.
me: okay sir. thkk yer.

weeee hasilnyeee dpt juge iPhone
weeeeee
suke2
thkxx tau papa
ni kire adiah cz dh setahun x dpt phn bru
hehehe...


Monday, April 20, 2009

...

20 april 09
sye demam

Friday, April 17, 2009

lamenyeee..

lame tol aku x update blog an an !! rinduuu glee sam ini blog!! kepada pembaca sori la byk2 yer!
cop2 ade ke org bace blog aku nih? ahahah lantak la. errrmmm dlm mase aku x menulis ni byk la bende sebenarnyee aku nk kongsi gan korg2 hehe. pekara2 tersebut seperti di bawah:-




socialite party



besties gathering

lily b'day

stylo( jimmy choo ok!)

stylo 2


stylo 3


errrrmmm!

Thursday, March 26, 2009

romantiknyee

omg,fuck,shit,itu je la yg asik klua dr mulut
hahah
last nite ili call
ili:beb katne ?
utt: umh la mane lg
ili:danga bay jom, balik mlm ni gak
utt:ko gle ape ?
ili:ala jum la lg 10 min i sampai( cam biasa la dh nk sampai bru bg tau)
utt: errrmm okok( gan x mandi mlm lg trus sarung baju n sluar)
turun la bawah n msk kete
still blur2 x tau mane nk g nih
utt:hallo! nk g ane ?
ili&khairol: danga bay
utt: btol2 la
ili: alaa kite g makan kat tepi pantai jom
utt: dh kenapa ?
ili: ikut je la
jalan punya jalan
ili: kite g bagan lalang
utt:ok.( x de la jauh sgt sgt cz tmpt lepak aku time2 kat limkokwing dlu)
sampai2 je kat c2
omg.fuck, shit
sepang gold cost cam almost siap k
sgt cantek k
n thn ili pn bwk kiteorg makan kat sunset beach restaurant.
uhhh sagt romantik makan kat atas deck ok
tmpt sgt sesuai tok situasi bercintan
buat bday kat situ pn ok gak pas2 dance ramai2 pasang lagu dancing in the moon light
perrrrhh gan bintang berterabur kat atas kepala
arrrrrgg

arrrrgg
i wish ade pic for u guys but camera wat hal mlm 2
too bad
errrmm
nxt time nk g lagi
hehehe

Tuesday, March 24, 2009

brilliant or what ??

These two contractors have just finished installing seven steel pillars in concrete to

stop vehicles from parking on the sidewalk outside a downtown Sports Bar.


They are now in the process of cleaning up at the end of the day and anxious to go

home.






How long do you think it will be before they realize where their vehicle is parked?

Hahahahahahaahhahaha

Mr Barney

errrmm t.ari td aku klau gan alya n cici g curvy curve cz lame kot x klua g sane. jalan punya jalan aku cam tergerak hati nk msk diz one store jual teddy bears.gan reaksi tibe2 n suke aku jerit 'OMG
MR BRNEY AT LAST' depan mate ade pakcik barney besar n aku terus tanye kakak jual 2 'kak kak abg barney ni leh nyanyi x pastu kakak 2 kate leh leh n kakak 2 picit kat kaki die klau la lagu kesukaan aku' eeeee comel ok.n aku tanye harge die uhhh leh tahan RM119. errrrrm nk nk nk mr barney. nk juge.alaaa nk juge. plz2

ni contoh uncle kesayangan aku..

the things i afraid of

Acrophobia-Fear of heights.
aku sgt2 takut gan ketinggian melampau. eee geli perut aku ble duk tinggi2 nih. skung ni pn aku duk tingkat 10. gayat2 sgt2. kalu naik plane
i rather choose to sit at the middle thn kat tepi tingkap biar la sempit pn. cz aku rase cam nk muntah n megucap byk2 la kalu duk tepi. pernah la 2 3 kali dpt duk tepi. paling x leh blah time dr turki-malaysia
11 jam beb 3 kali ribut.kalu plane leh benti cam kete aku dh suruh benti dah turun n thn naik bus. hehe
n aku benci kalu aku naik org depan bukak curtain. tutop je la bukan nmpk ape pn . daaaa

Algophobia-Fear of pain.
aku selalu terpikir ape la rase kne bedah, excident n balala sebab aku tkt sgt2 kalu berada kat tempat dieorg. sumpah aku minx jauh2 kan.

Globophobia-Fear of balloons.
hehehe korg jgn gelak ok. aku sendiri pon kadang2 gelak sebab ape aku tkt gan ballons. kalu ballon 2 aku yg pegang xpe cz aku tau aku selamat n ballon 2 x kan meletup tp aku takut kalu org lain pegang.hehe hey hey
aku pnh gaduh gan org sebab ballon ok! hehe

Ranidaphobia-fear of frogs.
aku takut katak sebab aku geli. eeeee berlendir2
yuksss

Entomophobia-Fear of bugs.
aku takut gan most of bugs terutama skali LIPAS sebab lipas sgt2 la busuk n megelikan. errrmm aku igt aku sorg je yg takut lipas yer. tp an an ramai lg yg takut. aritu aku lepak ar shisha gan mamber2 last ade lipas merayap. nak tau x x semua takut n yg x leh blahnyee yg berGF pn angkat kaki atas kusi. adeeeh gf die relax je.

Coulrophobia-Fear of clowns.
ni lagi satu benda leh wat aku gelak sorg2. aku sgt2 la takut gan clown. x kisah la kalu clown 2 cantek ke buruk ke die tetap clown. entah la aku x tau nape aku takut tp yg penting aku takut. leh buat nagis weyh.
so korg sume kalu nk throw party ke nk wat suprise party tok aku ke jgn la bwk clown. kalu x lain jd nnt. tp x pe aku ade mamber seperjuangan.
alya you with me dnt worry. hehe

Hemophobia-Fear of blood.
mak aku pernah suruh aku mask segi amik nursing yer! cz aku srew up kat limkokwing dlu so die nk aku msk blaja alik ikut ape yg die nk aku
blaja maybe die pikir dat way leh buat aku berjaya kot. aku aku tetap x mo so last2 bapak aku suruh aku pilih sendiri selamat lah ade org ketiga
hehe. berbalik pade cite asal. aku geli n takut gan blood. even kalu aku sendiri yg luke pn aku czm x sanggup nk tgk apekan orgnye luke an an
eeerrrrggghh...

Thursday, March 19, 2009

did u noe ?

-over 60 million people having sex every 1 second around the world ?
gosh dat rough.


-did u noe that non of us can lick our own elbow?
show me if u can baby?


-most of the woman around the world suffered gerascophobia
.
scare of being old.


- on average you breathe 23,000 times a day.
count on it.


-the ozone layer averages about 3 millimeters thick.
yo! do care about it or cancer would be the new trend thn .


-earth is not round its slightly pear shaped.


-New Zealand is home to 40 million people. and 70 millions of sheep.





Tuesday, March 17, 2009

my wish..

diz year i be 21
arrrrggg
i wish i'm 16
dadada

i wish i could i have diz two by 28.06.09
hehe
boleh la boleh la boleh la

kelas!!

DTP:
daaa 1st day lg lect x dtg!!
nath ape2

vidoegraphy:
plisss
adeehh communicate prolem in class
arrrgg

advertising:
wuweee most enjoyable class

media studies:
movie and report
boring!

comm&scholarship:
learn how to communicate with the world
boleh la tahan susah..

alhamdulillah

yepiiii
i past all my subjects on the previous sem!!
weee
so dengan bangganyee menjadi senior !
hahaha

Sunday, March 15, 2009

jadikan aku yang kedua..

jika dia cintaimu
melebihi cintaku padamu
aku pasti rela untuk melepasmu
walau ku tau ku kan terluka

jikalau semua berbeda
kau bukanlah orang yang kupuja
tetapi hatiku telah memilihmu
walau kau tak mungkin tinggalkannya


jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walau pun kau takkan pernah
kumiliki selamanya

i love u!...


Thursday, February 26, 2009

Monday, February 16, 2009

photoshoot!!!

saturday!! arini aku macx jenan and fina berphotoshooting di subang jaya
kawasannya adelah tasik subang
masanyaa 3 ptg dimana lighting agak2 baik yer!!
overall the shooting going quite well la tp cam b
iasa la penaaaatt!!
hehehe
aku ni x penahnyee x penat buat benda
hahahaha
our model fina!
fina ni rockie skit
so theme photoshoot aku kali ni bukan theme glam rock or indie or whatever
aku nk wat fashion

so mari la lihat hasil apabila fina di gurl2kn
hehhee


01

02

Friday, February 13, 2009

kekasih!!

tuhan jika suatu hari nanti

aku ditakdirkan untuk tidak bersamanya lagi

tidak lagi memilikinya

juga tidak melihatnya lagi

dan saat ku bersamanya sudah tiada

hanya satu ku pinta

kekalkan lah cintaku terhadapnya

kerna setiap saat jantungku berdegup

hanya untuk dirinya

dan jika ianya terhenti walau sesaat

kekalknlah cinta itu...





Thursday, February 12, 2009

agnes....


uhhh
at last! i got the album
fuuuuuhh!!! cun beb..
even though lagu ade 2 buah aje !! tp x pe !!
puass hati !!
thkk walter bawak dr indo

Tuesday, February 10, 2009

shooting..

11 feb, arini aku ikut nab alya n anas g shooting, shooting photo ok
dieorg kne wat HDR . nk meghasilkn satu HDR sgt la susah lighting kne bagus subject kne cantek
so kiteorg pn berangkat la ke klcc dr subang tepat pada jam 1 , sampai kat klcc ard 1.30 camtu la
so kiteorg pn tros gerak g taman. perrrrrrrrrrrrrrhh sgt panas yer. sampai je port cantek masing megeluarkn tripot n setting2 la brg masing2. bru je nk setting2 kne halau lak gan guard kat c2
wtf, nk amik pic pn x leh kot, ade lak port2 yg leh n x leh. last2 kiteorg decide nk amik pic kat celahplayground kat c2 tuhan je la tau panas die yer! tunggu punya tunggu selesai gak keje
pas2 sume lapo tp mase x de cz dh kol 2.30 ari cam nk ujan lak, last2 bli makanan bungkus kat cold storage aje makan dalam kete!! nxt pit stop adalah bukit tunku. tempat 2 sgt2 la chantek
rumah x lah cam istana tp kiteorg bukan cr umh cam istana kiteorg cr umh2 lame n umh2 tggl2
agak lame gak la nk mencari rumah tggl last kiteorg jmp port baiknyee. chantek umh 2 tok HDR tp sgt menyeramkn dlm takut semua buat berani teruskn kerja .. after siap je kiteorg ke KTM station uhhh blom sampai 10 min amik pic ujan turun .. selamat la sempat amik pic uhhhh
after keje siap ape lg ?? camwhore time laaa hehehe.. so co0nclusionnye adalah arini sgt2 la penaaatt.
adeeehh

valEntine

diz year i'm celebrating ma valentine alone!!
how is dat uhh??
but i have ma friends coming
they complete to who am i now!
thkxx love u muaaah

ALYA
she also known as al/kechik between us
she the most ketot one, of coz la kn kn
die nie pendiam pemalu semua pe pe pe la
tp she a good friend, susah same2 senang pn same2
i see her like almost everyday
rasenyee kalu sebulan x jumpe leh sakit kott!!
kalu la aku nk kawen kn kn!
aku akan pilih die
hahahaha
opppss

uhhh









CICI
she ma 2nd MOTHER !!
hehehe kinda la
die ada personaliti sendiri
seorg yg sgt2la baik

even kalu bergaduh pon die still baik gak !!
camne 2 ?
heheh lu pikir la sendiri











LYANA

die ni lain skit
kelam kabut skit
tp die baik
uhh
die la transport kiteorg
x de die x kemana la kiteorg

heheh thkxx yer!!
die jenis org yg x berkira gan kawan2
sume menda la x berkira
kecuali yg pvt laahh..









CHIBI

haaa he's a full timer party horse !
hahaha
ari2 mau party je keje
die ni ske try mende2 bru
tp one thg i really respect
die still leh control

uhhh wa cayalaah sama lu
he's a good friend cz die selalu blanje aku toot
hahha
thkxx biaatccchh..

syg ko!!







ARIF

uhhh!!
arif eddy, he's ma ex-college mate
pas sem 2 bru aku knl die ok!
he's a kind of guy yg nk sume mende perfect
contoh la
kalu die serve kari kat white plate kn kn
mesti kari 2 nampak cantek je dlm plate 2
uhhh

sgt2 fashionistaaa
uhhh









MACK
X
i know like 2 3 month back
he's ma housemate
long hair skinny type of indie lover guy
bg aku die sgt bgs in photo
jd guru aku weyh!!
susah senang sepanjang aku aku duk serumah
kiteorg bersama
weeiiii mack same2 eh....

nasi dlm periuk 2 dh leh buang yer!!
uhhhh


thkxx to u guys cz make me as me !!
hehe

*for those yg x de dlm pic sori eh bukan x nk taruk nnt penuh plak
kire dieorg ni apart of u guys gak n dieorg represent u guys
lovvee u guys happy Vday!!

Monday, February 9, 2009

sunburst 09


i really cant wait 4 this one
arrrggg!
cz last year i didn't go
uhhhh

here some list for celeb dat might perfome due to
Facebook discussion on who fans would like to see at the festival

1. Jason Mraz
2. Coldplay
3. Paramore
4. Fall Out Boy
5. Foo Fighters
6. John Mayer
7. The Script
8. The Script
9. David Archuleta
10. Katy Perry
11. Radiohead
12. Switchfoot
13. The Killers
14. 30 Seconds to Mars
15. Daft Punk
16. The Ting Tings
17. The Academy Is...
18. Boys Like Girls
19. Jamiroquai
20. Lifehouse

Monday, February 2, 2009

did i ? do i ?

Ada bayang yang tak pernah pergi
Ada nama yang s’lalu mendiami
serta seutas wajah yang menerangi
Pada hati…bangkitkan semangat diri
tuk lalui hari-hari

Meski kutau bagiku takkan mungkin lagi ada dirimu
Tetap saja kubiarkan engkau mendiami seluruh taman hati
di antara kuntum bunga mawar yang pernah ada diantara kita
Merekah indah diantara ‘harap dan nyata’

Ada keyakinan yang tak terbeli
Oleh ribuan hari-hari penantian hati
Susuri hidup… walau tertatih seorang diri
dan kau tetap disana, diami sudut paling sunyi
dan suci..

*i want u to noe dat in ma heart, still and forever will be a place 4 u . i'm missing u...


JUST SO U NOE THAT LOVE IS NOT BLIND,

LOVE MAKE US UNDERSTAND THE TRUTH MEANING OF IT .....................

Friday, January 30, 2009

x sabar!!

HANNAH MONTANA THE MOVIE

x sabo nk tgg movie nie ok!!!

uhh
go go go go

1st cz hannah
2nd tyra banks also in diz movie k!!
so double fans of diz movie!!
heheh

picniccccc!!!

the past few days i was in PD 4 our mini vacation
uhhhhh seronok n excited gle la nk tgk lautt
uhhh
kiteorg grk dlm kol 1
sampai sane dlm kol 3
our plan nk bbq la tp 1 benda pn x bwk frm kl
kire nk bli sume kat sane laa
n tau x ape jd??
jeng jeng jeng


kedai sume tutop
adddeeehh hampa jap
tp kiteorg trus mencari last dpt la bbq set but chickn n all x de
sambil2 ma frnd merayap mencari aku pn g la terjun mandiii
perrrrrhh
masi ok
hehehe
PD nye laut terbaik kotor die!!
dh la byk indonnn
arrrrggg

pas2
ma frnd yg cr ayam x jmp ayam
ayam sume takut!!
last2 tau x ape kiteorg bbq??
errrrrrmm
burger hotdog n ayamas yg tok gorengyee
x lak sume jd itam cz kering kn kn
tp x pe janji leh msk peroot!!
tp it was fun la
pengalaman
uhhhhhhh'

ni some pic!!

coklat stroberi......


yaa ampuuun gwe itu obses bangeeett ama movie ini!! ya enggak tau juga ngappa!!
coklat stroberi itu ceritanya about ....
key ama citra itu sahabat yang tinggal satu rumah di sebuah kontrakan di Jakarta, karena orang tua mereka tinggal di luar kota. Kesehariannya mereka adalah anak kuliah yang juga menyambi bekerja. Citra bekerja di sebuah distro( its kind like kedai baju kt BB) dan Key sedang berjuang untuk menjadi pemain sinetron. Keluarga Key yang sedang mengalami kesulitan keuangan membuat Key tidak bisa membayar kontrakan rumah tahun ini dan sering menunggak pembayaran listrik. Apalagi kontrak sinetron yang menjadi harapan terakhirnya untuk mendapatkan uang, gagal karena produsernya ternyata naksir Key dan punya maksud terselubung sehingga membuat Key kabur.
Ibu Ratna sang pemilik kontrakan yang sudah bosan dengan seribu satu alasan Key tidak membayar kontrakan, akhirnya memutuskan memasukkan 2 orang anak temannya untuk meringankan biaya hidup Key dan Citra. Ternyata 2 orang baru yang mengontrak bersama mereka adalah cowok sepantaran mereka Nest ama Aldi.
Kehadiran 2 orang cowok yang cukup keren di kontrakan membawa warna baru di kehidupan Key dan Citra. Terlebih lagi ketika Key jatuh hati pada Nesta. Tapi dibalik itu semua ada sesuatu yang dirahasiakan oleh Nesta dan Aldi. Awalnya Citra sempat merasa ada yang aneh pada diri Aldi, Aldi sepertinya sangat tertutup dan sangat misterius. Belum lagi dengan perhatian Aldi yang sangat besar pada Nesta. Citra juga semakin curiga ketika Aldi sama sekali tidak menaruh perhatian pada dirinya walaupun Citra sudah berusaha keras menarik perhatian Aldi.
akhiryaa key ama citra ketahuan yang aldi punya felling ama nesta. mereka itu udah friend sejak
kecil( diz part plg sedihh k) selama ini nesta itu pikir relationshp ama aldi cuma teman rapat aja tp ternyata aldi udah menyalah anggap.....
aduuhh tired deyh mau tulis semuanyaa
nonton sendiri deyhh,.....

Saturday, January 17, 2009

obses gle ok


x tau nape tp aku obses gle gan cite Hannah Montana..........
best ok!!! dlu aku obses gan that's so raven tp sejak cite itu x diperbaharui aku cam dh x obses dh ok!!! arggggg hannnnnnnnaaaahh!!
hehehe
mesti ble korg bace korg cakap
gle x leh blah die ni obses gan Hannah Montana
biar la !!!
setiap org ade benda yg dieorg ske kn kn kn!!!
i'm so so high skewl ok!
hahhahaha

Friday, January 16, 2009

penat!!

Jumaat, 4.30 ptg...
perrrrhhh sgt penat ok!! aku bru je alik dr kolej ...
minggu ni kire minggu killer ar bg aku
assigment x hengat dunia presentation sana sini
kelas berterabur, bilik aku x yah cakap ar
dh cam tokang pecah dh . dh ar aku dh 3 ari g kolej x mandi
cz bangun lambatnyee pasal. adeeehh!!
bak kate classmate aku!!
"utt kite ni duk kat manhattan kan! g kolej x yah mandi kn kn"
pastu aku jawab
"ala aku nk bajet2 feeling jd dan humphrey x boleh ke?"
pastu die jawab
"boleh juge janji ko gosok gigi! alhamdulillah la"
cilakss tol...

berbalik kepada tajuk awal td !!
semlm aku ade presentation, selepas almost 2 minggun struggle

buat presentation 2
dh la x mandi g kelas semlm, dh pakai segak2 dh,
last2 name aku x dipanggil!!
kne wat nxt week katenyee
damn2! baik aku tido je kat umh
pastu ptg aku g tgk idan photoshoot model die
panas ok studio kolej
cam cibai!

2day aku ade 3 kelas plak
kol 10 kol 11 n kol 2
x bengkak lak otak aku kn!
cam biasa la x mandi tros g kelas ( aku gosok gigi ok!)
sampai2 je presentation dh mule
aku ckp kat lect. aku nk wat last cz aku cam takut gle!!
hehehe
fine die kasi!!
lame lak tgg dak2 kelas wat presentation! kelas kol 11 aku dh cam 2o min berlalu
adeeehh!!
tetibe lect. 2 pggl name aku
bukak2 je slide show aku
terklua slide show yg cam haram
kisahnyee camni, aku ade wat 2 slide show tp same tajuk
satu slide show dak malas (copy paste saje k) n satu lg slide show dak rajin
rupe2nye slide show dak rajin x save pg td
adeeehh...
aku pon cube la terangkan slide show yg ade 13 slide itu
cam2 bahasa aku campur dh jd rojak kambing dh!
dak kelas sume dh buat muke??? aku dh cam . lalalalalallaa je..
thn aku abis present je satu kelas nk tepuk tangan yer!!
x perlu kott!! malu je
pas abis aku igt nk gerak la other class thn
tetibeeeee.....


u guys got exam to do now !
aku cam x tau ape2 !!! tetibe cam blurr blurry skit.
dpt je paper exam aku gan pantas buat
selamat la question die cam dak tadika
die tanye bout twin tower
hahaa
pas abis je aku tros pas paper 2 kat lect n sign attendance n cabut g studio
sampai studio je aku kne marah gan group2 aku
sorii korg!! aku pn x tau yg aku ade exam weyh!
heheh
thn x g semayang gan muke x malu g makan
hahha
pas2 g kelas graphic lak. selamat la arini miss bridget nk tgk work process je
ape lg sign attendance n balik la....

nxt week lg la macam haram
cz 26 dh strt cuti CNY
adeehh esk luse aku nk tido sampai lebam



now aku dh kat umh dh
jap lg nk kemas2 baju nk alik kl !! wuweeeeeee i miss kl
hhehe

Wednesday, January 14, 2009

i lost , i miss

14.01.2009. Permulaan tahun baru yg sangat sedih!!:((
2day i lost ma besties (alya)
die bukan gone baby gone yer!!

lepas zira pergi now alya plak
sedihh ok!!
nape la perjalanan hidup ni pahit ek ?
org yg paling rapat n paling kite sayang
mesti akan berjauhan dgn kite one day!!
:((

2day ari hitam bagi die
die terpaksa benti kolej

sebab......
warden babi cilake pantat babi puki hanjeng ( sori for the words tp itu je yg leh describe minah cibai 2),
kiteorg blaja under satu kolej
cume alya student kat KD je
alya tggl kat our condo but dieorg ade warden ( wht the fish, cam blaja kat sekolah agama kanak2 je) sye tol2 x paham.
warden die nenek tua yg x sedar diri
dh la suke amik tau pasal org

nk jadi kan cerita
mamber kiteorg sewa umh kat seblah umh warden nih!

kire kiteorg x de kena megena gan nenek 2 langsung la.
tp minah 2 ske amik tau pasal kiteorg
ape kiteorg buat la , spw kiteorg bwk balik la
fuccckk ok!
ingat ni umh flat ke ??
n alya 2 ske lepak gan kiteorg
lg ar die ske meyibuk

kate die ske gaul gan laki la ape la
yg si nenek tua 2 ari2 angkut bf die alik x de hal lak
dh la tua x sedar diri
nk mengatal gak gan jantan


i miss our time bersam

i miss time kite kat PD
tido dlm kete
round kl
buat mende bodo same2
kite party same
kite gelak same2
kite tido same2
:((((

miss u both a lot!!!


ZIRA&ALYA


ZIRA,AWAN,SAM

Tuesday, January 13, 2009

meronggeng!!

Setelah hampir sebulan pulang ke subang AKHIRNYAAAAAAA dapat gak g kl
pas lepak kat darus around 9.30 kiteorg gerak kl bersama2 NAB,AMMY,IDAN,MACK thn sampai je kl kiteorg g amik ONNI kat MMC.
pastu kiterog bincang sama ada nk lepak pelita or NZ garden thn kiteorg pon decide nk lepak NZ graden. bapak gumbiraa ok! dh lame x g c2
uhhh sampai2 je lagu kat situ megancam jiwa plak
adeeeeehhhh!!!
ape lg HYPER la kejap kat c2
hehehehe. dieorg ni ma collegemate kat segi! kire dieorg ni la yg paling rapat dalam ramai2.
tp kiteorg dpt lepak kejap je cz mama idan call suruh die alik awal. :((
so kegumbiraan kiteorg terbantut sekejap!
tp x pe la. kiteorg tetap have fun bersama...




AMMY,AWAN



IDAN,ONNI,AWAN

IDAN,AWAN


MACK,NABILA,ONNI

smoking! smoking! berasapan


ha!!! ini satu benda yg paling2 susah nk buang dalam diri!!
smoking habit!
its starting early last year, mule2 nk cube2 je la kononnye but now dh ketagih
adeeehh toloooong!!
duit rm 6.50 habis camtu je ari2 kalu la kumpul agak2 dh leh bli ferarri dh kot!
but thn i'm still trying to stop....



silent!


berkabung!!!
dh seminggu ok x makan mcd x jejak *buck x minum coke x gosok gigi gne colgate,
berkabung demi warga Palestine atas kekejaman Israel yg kejam.:((
ape boleh buatkn! tahan je la
like ma mom said if kite keep buying the things same je cam we all salurkan duit bantu kekejaman Israel..
so how bout u guys ????

Monday, January 12, 2009

sejuk!sejuk!sejuk!sejuk

adeeehh!! mlm yg sgt bosan. actually mmg dr siang td bosan coz my class cancel, pastu balik tido, bgn tido g bawah makan pastu gosip2. kiteorg gosip2 pasal ade sorg dak pompuan ni nk bunuh diri semlm! dak 2 telan about 100 bijik panadol ok! n 2day usus die kne tebuk cz nk kluakn all the panadol yg die telan. kesian die but spw suruh nk bunuh diri
sekarang tanggung la sendiri kn kn kn! dgr citew die break gan bf die n bf die sorg lagi ( sgt player ok) n die pragnant. maybe sebab 2 la kot die nk bunuh diri. tp kan agak bodo la kalu benda last sekali die pikir adalah mati. agak meyeksa diri gak ar! kalu la mak bapak die tahu ! malu malu malu malu!!

pas makan sye gerak umh abang kell, ingat nk sembang2 gan kak ain pas2 dieorg dh tido!!
alang2 dh dtg duduk jela sembang2 gan spanky,amy,kechik,nas,kaka,angah n walter sambil tgk movie perfume. movie perfume sgt best ok! sgt2 best best best.. u guys patut tgk! part beromen ramai2 last skali best!! hehehee.
pas dh abis tgk movie, balik la umh dh kol 2 kot x kan nk duk umh org lelame kn! tau2 je ar limit.. hehhee
balik2 je hakim dh tido, bilik x lak sejuk kan, dh cam kat kutub dh ni!
x tau la kulit die jenama ape!! adeeehhh
sejuk x sejuk masuk jugak la bilik!!
thn siap2 nk tido nih
so esk je la sambung berblogger yer!! tata nite2



Finally...............

uhhhh!!! finally saye tau gak camne nk BERblogger! sebernarnyee saye ade blog dh be4 diz! tp kn kn kn
celah mane saye letak! saye pon lupe hahah.....

and
and
2oo9 finally arrived, yehaaa. even dh 13 hari 3 jam 10 min (ikut mase sye tulis blog ni la) still leh wish kat korg kn kn kn!! HAPPY NEW YEAR!!

sedih gak ar nk meninggalkan 2oo8, sgt2 sedih k, cam2 berlaku dalam hidup during all the year back.

-dari kurus jadi gemok

-kawan baik jadi musuh

-rambut pendek jadi panjang

-berhenti college sebab dh 2x repeat sem 4x repeat subject,(sye sgt rajin ok) ini lah hasil org yg sgt2 rajin

-dh benti masuk college balik (azam baru ok)

-cyberian ( i miss the time, the fun, the DRAMA, the sleepover, and sgt2 rindu dieorg) now i'm a subangrian ok!! hehe


-lukisan2 arcy buatan sendiri

-dan macam2 lah lagi...........


BYE2 2OO8 AND HALLO 2OO9