Tuesday, March 24, 2009

the things i afraid of

Acrophobia-Fear of heights.
aku sgt2 takut gan ketinggian melampau. eee geli perut aku ble duk tinggi2 nih. skung ni pn aku duk tingkat 10. gayat2 sgt2. kalu naik plane
i rather choose to sit at the middle thn kat tepi tingkap biar la sempit pn. cz aku rase cam nk muntah n megucap byk2 la kalu duk tepi. pernah la 2 3 kali dpt duk tepi. paling x leh blah time dr turki-malaysia
11 jam beb 3 kali ribut.kalu plane leh benti cam kete aku dh suruh benti dah turun n thn naik bus. hehe
n aku benci kalu aku naik org depan bukak curtain. tutop je la bukan nmpk ape pn . daaaa

Algophobia-Fear of pain.
aku selalu terpikir ape la rase kne bedah, excident n balala sebab aku tkt sgt2 kalu berada kat tempat dieorg. sumpah aku minx jauh2 kan.

Globophobia-Fear of balloons.
hehehe korg jgn gelak ok. aku sendiri pon kadang2 gelak sebab ape aku tkt gan ballons. kalu ballon 2 aku yg pegang xpe cz aku tau aku selamat n ballon 2 x kan meletup tp aku takut kalu org lain pegang.hehe hey hey
aku pnh gaduh gan org sebab ballon ok! hehe

Ranidaphobia-fear of frogs.
aku takut katak sebab aku geli. eeeee berlendir2
yuksss

Entomophobia-Fear of bugs.
aku takut gan most of bugs terutama skali LIPAS sebab lipas sgt2 la busuk n megelikan. errrmm aku igt aku sorg je yg takut lipas yer. tp an an ramai lg yg takut. aritu aku lepak ar shisha gan mamber2 last ade lipas merayap. nak tau x x semua takut n yg x leh blahnyee yg berGF pn angkat kaki atas kusi. adeeeh gf die relax je.

Coulrophobia-Fear of clowns.
ni lagi satu benda leh wat aku gelak sorg2. aku sgt2 la takut gan clown. x kisah la kalu clown 2 cantek ke buruk ke die tetap clown. entah la aku x tau nape aku takut tp yg penting aku takut. leh buat nagis weyh.
so korg sume kalu nk throw party ke nk wat suprise party tok aku ke jgn la bwk clown. kalu x lain jd nnt. tp x pe aku ade mamber seperjuangan.
alya you with me dnt worry. hehe

Hemophobia-Fear of blood.
mak aku pernah suruh aku mask segi amik nursing yer! cz aku srew up kat limkokwing dlu so die nk aku msk blaja alik ikut ape yg die nk aku
blaja maybe die pikir dat way leh buat aku berjaya kot. aku aku tetap x mo so last2 bapak aku suruh aku pilih sendiri selamat lah ade org ketiga
hehe. berbalik pade cite asal. aku geli n takut gan blood. even kalu aku sendiri yg luke pn aku czm x sanggup nk tgk apekan orgnye luke an an
eeerrrrggghh...

1 comment:

  1. ydd..sumer ko takut..aper yg ko tak takut..
    duhh!

    ReplyDelete